Évadzáró horgászverseny 2015

Versenyek on 8 Nov , 2015

Idei utolsó versenyünk a szokásostól később került megrendezésre, ám az időjárás tekintetébe egyáltalán nem lehet okunk panaszra, hiszen az egész hetes ködös, borongós, kellemetlenül nyirkos időt felváltva szinte kellemes 8 fokos reggel köszöntött minket vasárnap reggel.

20151108_006

Az eligazítás és a sorsolás már olajozottan pár perc alatt lezajlott, így 8 órakor megszólalhatott a duda, jelezve a verseny kezdetét. Az első hal Tokár Gábor horgán jelentkezett, alig pár perc múlva, ám Gábor jó szokásához híven szákolás előtt leakasztotta a horogról, hogy a többieknek továbbra is legyen kedve pecázni.
Ezután hosszú ideig semmi érdeklődés nem volt, a feszített víztükör nem sok jót ígért, ám szerencsére a verseny második felében egy-egy ponty csak előkerült, így nem fenyegetett minket az a veszély, hogy sorsolással, vagy esetleg más, pontozásos módszerrel kell a díjak sorsát eldöntenünk.
A verseny vége előtt bő fél órával Kendrella István horgára egy nyerő méretű hal akadt. Nem kis izgalmak után egy 6 660 grammos busa került a szákba, eldöntve ezzel a verseny végkimetelét.

A mérlegelés a kevés hal miatt nagyon gyorsan haladt, így fél 12-kor már a végeredményt is ki tudtuk hirdetni.

1, Kendrella István—9 180 gramm

2, Kerekes Imre—4200 gramm

3, Licsauer József—3440 gramm

Az idei évben több vízparti eseményünk már nem lesz, ám december hónap végén, január hónap elején évi rendes közgyűlésünkre sort fogunk keríteni, amelyről a tagságot a szokásos úton időben értesíteni fogjuk.

Horgászüdvözlettel: Kiss Gábor
elnök
Tiszaszigeti Sellő H.E.

20151108_007

/wp-content/gallery/evadzaro-horgaszverseny-2015